tiistai 19. marraskuuta 2013

Shopping. Maxi shopping.



Sit mä sain lampaanluita.. sit mä sain possun kylkitikkuja.. sit mä sain kalkkunankauloja.. sit mä sain kalkkunansiipiä.. ja sit mä sain hepanlihaa.. Sit mä kattelin vierestä ko ihmiseni pilkko ne annoksiin, pakkas pakkaseen ja minä sain vaan nuolla kämäsen leikkuulaudan. No oli siinä ihan mukavasti hepanlihaa, mut silti. Buu.

Huomena pitäs kuulemma vielä käydä hakemassa Mustista ja Mirristä lihoja, vaikka ihmiseni miettiikin mihin ihmeeseen ne mahtuu kun nyt jo tuli pakkanen aika pinkeeks. Nää tän päivän ostokset ko oli vähä tällasta erikoisherkkua, kun passinnoutoreissulla oli kuulemma Murren Murkina vieressä. Saanpa vähän vaihtelua lihaisiin luihin kun tässä on meinaas aika pitkään natusteltu pelkkiä broitsun siipiä. Hyviähän nekin toki on..

Ensi viikonloppuna minä lähdenkin retkelle ilman ihmistäni. Tai no ihmiseni mielestä hän lähtee retkelle ilman minua. Miten sen nyt ottaa. Firman pikkujoulureissu suuntaa Tallinnaan ensi lauantaina, ja minä pääsen kuulemma jo perjantaina entisen kämppiskoirani Utun luokse kylään. Takaisin minut tuodaan vissiin vasta sunnuntaina, aikamoista. Ihmiseni kuuli tänään että Utulla alkoi juoksut, ja sehän tarkoittaa sitä että minä esitän taas parhaat Casanovan elkeeni, Utu kun on niin beibe. Onneksi Utu on sen verran paljon isompi kuin minä, etten edes ylety tekemään mitään tuhmuuksia vaikka kovasti yritän. Saatan olla aika väsy viikonlopun vonkaamisen jälkeen. Ihmiseni mielestä se on ihan hyvä asia.