tiistai 19. kesäkuuta 2012

Ihmiseni puheenvuoro

Ei hyvää päivää... :D

En taas tiedä itkiskö vai nauraisko tuon eläimen tempauksille. Tai no mie itkin jo, niin sitä naurua odotellessa. Tulin tänään töistä kotiin niin katoin että jahas, Kaapo sitten ensimmäistä kertaa ikinä on koskenu kenkään ja raahannu sen keskelle eteisen lattiaa. Astuin peremmälle niin selvis että kaikki neljä paria oli raahattu eteisestä ympäri kämppää. Kaks paria oli syöty. Onneks meni ne jotka olin muutenkin ajatellu nakata meneen ja ne joita pidän kahdesti vuodessa.

Sitten aloin kattoa ko sitä kenkäsilppua oli ympäriinsä että mistä kengästä noin iso möykky on irronnu, niin ehei, se olikin sitten kuollut lintu. Kämpässä selkeesti käyty kolmatta maailmansotaa: Kaapon hätä-/jännäpissit sohvalla, sulkia joka puolella ja linnunpa**aa pakastimen ovessa, enkä edelleenkään keksi muuta ko että se on jostaki parvekelasien yläreunan kautta vääntäny ittensä sisälle.

Koirien pitäis antaa linnuille pesimärauha näin keväisin ja kesäsin, mutta asiaa helpottais suunnattomasti jos ne tirpat pysyis vapaaehtoisesti ulkona... Äiti onneks tsemppas puhelimessa kun meikä tuhersi inhoitkua että sain yrjöömättä heitettyä sen linnun parvekkeelta alas.

Näin meillä, mites teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti